Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Zutphen

Subway Zutphen

Goede overwinning WSV op Rivo

26 dec.
Door: WSV volleybal
Na de uitstekende overwinning op voormalig koploper Dynamo Tubbergen werd ook Rivo Rijssen aan de zegekar gebonden.

Wederom een uitstekende overwinning met 0-4 voor de dames uit Warnsveld.WSV heeft het altijd lastig tegen lagere geklasseerde teams en nu was het ook nog een wedstrijd in Rijssen, maar vanaf het begin liet WSV, zonder de geblesseerde Ilse Wunderink, er geen gras over groeien wie het sterks was. In de eerste set werd een ruime voorsprong gekregen door een serve serie en speelde daarna de set simpel uit, 18-25.

De tweede set strubbelde Rivo nog wat tegen, maar het degelijke en bij vlagen gevarieerde aanvalsspel was te machtig voor Rivo dat ook in de receptie flink onder druk stond. Blokkerend stond WSV net als tegen Dynamo als een huis. Resultaat een 17-25 in set 2.Rivo ging in de derde set alles of niets serveren en dat had het voor hen gewenste resultaat. Receptioneel stond WSV onder druk. De maximale voorsprong van Rivo was 14-10.

WSV herstelde zich en een tussen sprint van WSV, door goede serve-blok afstemming, liep WSV uit naar 16-21. Rivo wist nog wel wat terug te doen, maar bij 22-23 scoorde WSV twee maal achter elkaar, 22-25.De vierde set verliep via 6-9 naar 9-18. Inmiddels had WSV enkele wissels toegepast, maar kwamen niet meer in gevaar. Met 16-25 werd het krachtsverschil duidelijk, en daarmee een klip en klare 0-4.Daarmee is Rivo afgezakt naar de laatste plaats met een punt minder en een wedstrijd minder. WSV daarentegen steeg een plek op de ranglijst (5e) en kijkt nu al uit naar de twee derby’s aan het begin van 2018. 13 januari tegen VCV in Varsseveld en een week later in de eigen thuishal De Kei tegen Dash uit Vorden.

Verslag WSV, Dick van Slooten, Manager WSV

Deel dit bericht

of kopieer deze url: