Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Zutphen

Leven in Zutphen

Spanning bij Hanze Stars


Overig, zondag, 29 oktober 2017

Dit weekend werd er weer gebasketbald na een pauze van 2 weken vakantie. Dit leverde 5x winst op en 2x een verliespartij. Op vrijdagavond mocht u14-2 naar Nijverdal om het op te nemen tegen Valley Bucketeers. De nog ongeslagen U14-2 moest het deze wedstrijd vooral hebben van de inbreng van Sem van der Linden (foto) die 53 punten (!) voor zijn rekening nam. Door de 64-72 winst blijft dit team nog ongeslagen in de 1e klasse.
Op zaterdag waren er 3 thuiswedstrijden. De landelijk spelende u14-1 nam het op tegen de Harlemlakers uit Osdorp Amsterdam. In een spannende wedstrijd bleef Hanze Stars steeds op voorsprong staan waardoor ook dit team nog ongeslagen is in de 2e divisie.
Daarna mocht het ook landelijk spelende u12 team het opnemen tegen Locomotief Rijswijk  Grote vreugde aan het einde van de wedstrijd want de jongens en meiden onder leiding van Simone Meijer en Remco Vogelaar wonnen hun eerste wedstrijd overtuigend! 70-46.
Vervolgens traden de heren van Hanze Stars aan tegen Pluto uit Wageningen. De mannen uit Zutphen lieten geen spaan heel van eventuele positieve verwachtingen van de gasten. De eindstand van 93-35 liet zien dat Hanze Stars terecht in de top van de competitie meedraait.
Nog 3 teams van Hanze Stars speelden dit weekend maar dan in een uitwedstrijd. De jongeren onder 16 jaar moesten naar Doetinchem om het op te nemen tegen Becege. Helaas werd ook deze wedstrijd verloren maar de moeilijke tegenstanders voor het team van Menno Hilge zijn gelukkig nu geweest.
Ook de (nog ongeslagen) u18 kon het niet bolwerken. In en tegen Arnhem Eagles brak een zeer slechte start onze Hanze Stars op en kon het verschil niet meer goed gemaakt worden. 61 – 43 en de eerste verliespartij is een feit. Tot slot goed nieuws: ook de wedstrijd tegen Give and Go Aalten werd door de u14-3 gewonnen! De jongens van Jacques en Ties de Groot maakten er ook nu weer een spannende wedstrijd van maar wonnen met 36-42 en zijn nog steeds trotse koploper in de competitie.

Plaats iets op het prikbord!


Overig, maandag, 14 augustus 2017
Plaats een leuk, opmerkelijk, creatief, grappig of ander soort bericht op het prikbord.

Iets verloren in Zutphen?


Verloren, maandag, 14 augustus 2017
Ben jij iets verloren in Zutphen? Plaats het op ons prikbord zodat een potentiële vinder je bericht ziet!

Een oproep plaatsen?


Oproep, maandag, 14 augustus 2017
Wil jij een oproep plaatsen gericht aan Zutphen? Zoek je bijv. hulp ergens mee of ben je op zoek naar tips? Plaats het op ons prikbord!

Iets gevonden in Zutphen?


Gevonden, maandag, 14 augustus 2017
Heb jij iets gevonden in Zutphen? Plaats het op ons prikbord zodat de eigenaar het terug kan vinden!